top of page
Verrassing marina.png

Ssst verrassing Marina

 

In stilte is het stokje (de balletstudio) vorig seizoen doorgegeven van Marina Koster naar Mathilde Koster. Nu eigenlijk alles weer kan en mag willen we Marina graag alsnog in het zonnetje zetten. En bedanken voor de ruim 32 jaar die zij er als (mede) leidinggevende geweest is. Ze doet alleen nog wat ze leuk vindt nu. Bodyfit en (ik prijs me gelukkig!) de kostumering van de voorstelling!

 

Voordat iedereen in paniek schiet, Nee Marina ziet dit niet, want die zit niet op social media en kijkt ook niet op de site :).

 

 

Live verrassing

We willen haar tijdens de voorstelling op zondag 19 juni verrassen. We zijn op zoek naar (oud) leerlingen, oud docenten en anderen die tijdens de balletstudio-tijd met haar in contact zijn geweest en die het leuk vinden om Marina in het zonnetje te zetten en haar te laten stralen. 💚

 

Er hoeft niet voor gerepeteerd te worden! ;-)

 

Deelnemers kunnen daarna de voorstelling zien en na de voorstelling een borreltje met Marina doen in de schouwburg.

 

Het zou mooi zijn om een groepje bij elkaar te krijgen om dit idee vorm te geven. Wil je hier bij helpen?

 

 

Herinneringen gebundeld

Er zijn vast mooie, bijzondere, grote en kleine verhalen te vertellen over de periode dat Marina haar lessen gaf en leiding aan de studio heeft gegeven.

Heb jij een herinnering aan de studio die leuk / warm zal zijn om mee te nemen in een herinneringen bundel? Dan zien we graag je mail met herinnering tegemoet. Een lief woordje mag ook!

Ook heel graag foto’s, liefst uit de les, daar hebben we er zo weinig van!!!

Alles kan gestuurd worden naar: mathilde@balletstudiokennemerland.nl
Graag vóór 1 juni!!!

 

 

Cadeau

We bieden als studio een cadeau aan. Omdat ze weinig geeft om spullen willen we haar graag een ontspannings- weekend cadeau geven.

Mocht je hier ook aan willen bijdragen dan kan dat! Maak wat je wil geven over op ons rekening nummer, met vermelding cadeau Marina.

Rekening nummer: NL63 INGB 0007002577
Tnv: Balletstudio Kennemerland

bottom of page