top of page
dwergen.jpg
 Het hele jaar op streetdance?

Dat is natuurlijk helemaal leuk!

Bekijk via onderstaande knop alle info over onze streetdance lessen die het hele jaar door bouncen! 

Informatie & Aanmelding

Heeft u een zoon of dochter die het leuk zou vinden om bij ons te komen dansen? Dan horen we graag van u. Meer informatie en aanmelding kan via de button:

* NIEUW *
Korte cursus streetdance

 

Uniek in Haarlem en omgeving, maak nu kennis met streetdance  door middel van een korte cursus van 6 lessen.

Wat jong begint met los bouncen, eindigt op oudere leeftijd in super strakke combinaties. Voor velen de ultieme combinatie van beweging en plezier.

 

Over de cursus

De cursus is een ideale kennismaking met streetdance. We hebben de cursus speciaal ontwikkeld voor kinderen van 5 t/m 7 en 8 t/m 12 jaar. Slaat de cursus aan dan is het ook mogelijk de cursus voor de rest van het seizoen te volgen. Of om in te stromen in onze jaar cursus streetdance.

De lessen zijn opgebouwd uit de warming up. Kracht en coördinatie oefeningen.Training van de techniek (oa draaien, kicks en combinatie passen). Buikspier oefeningen en flexibiliteits stretches. Verschillende combinaties worden ingestudeerd.

We gebruiken bekende en minder bekende muziek pop muziek (voor de jongere groep ook kinderen voo kinderen) en houden hierbij rekening met de leeftijd van de kinderen.

ALGEMENE INFORMATIE

Streetdance 5 - 7 jaar

Donderdag 15:45 - 16:30 uur (45 min)

Duur: 6 lessen

Kosten: E 75,-

Streetdance 8 - 12 jaar

Donderdag 16:30-17:30 uur (60 min)

Duur: 6 lessen

Kosten: E 85,-

42815628282_2ec0c5da7b_z.jpg

Startdata

Cursus 1 - 12 september - 17 oktober

Cursus 2 -  7 november - 12 december 

Cursus 3 -  9 januari - 13 feburari

Na cursus 3 houden we een pauze op de korte cursussen.

Deze starten september 2020 weer op.

--> In overleg kan er tot halverwege maart nog ingestroomd worden in een van onze vaste streetdance groepen. Neem hiervoor contact met ons op via lessen@balletstudiokennemerland.nl .

Proefles

De eerste les van de cursus mag voor nieuwe leerlingen op de proef gedaan worden. Als de les nog niet aanslaat dan hoeft u hiervoor niet te betalen. Als het een groot feest is, dan verzoeken we u om het cursusgeld voor de tweede les van de cursus in orde gemaakt te hebben.

bottom of page