top of page

Een bijzondere balletschool

 

Balletstudio Kennemerland bestaat sinds 1973. Deze is opgericht door wijlen Sonja Koster. De studio was een van de eerste balletscholen voor Haarlem en omgeving. De studio werd sinds 1993 door Marina Koster, dochter van Sonja Koster, geleid. Inmiddels is ook kleindochter Mathilde Koster leidinggevende van de school.

 

Een studio voor familie's!

Bijzonder is dat inmiddels dochters van moeders die vroeger hun eerste danspassen bij ons gezet hebben nu ook bij ons dansen. Zelfs de eerste kleinkinderen komen nu binnen huppelen.

Dansles is voor ons meer dan alleen leren bewegen.

Wij leren leerlingen niet alleen een goede danstechniek. Maar we leren ze ook creativiteit, discipline, focus, toewijding en zelfvertrouwen. Wij willen ze vertrouwen geven. Plezier geven. Ontwikkelen en stimuleren. Groeien als persoon, talent ontwikkelen. Niet opgeven maar leren doorzetten.

 

Kweekvijver van talent

Al jaren lang is de school bepalend voor de ontwikkeling van talent uit de regio. Vele leerlingen zijn in de afgelopen jaren doorgestroomd naar professionele dans opleiding. Dit zijn er inmiddels meer dan honderd! Zie onze goudenlijst

De Goudenlijst

Bekijk via onderstaande link de lijst met afgestudeerden aan professionele dansvak opleidingen.

 

Bekijk de lijst

Drie generaties dans

Een bijzondere familie, waar de passie voor dans al 3 generaties lang wordt doorgegeven.

bottom of page