top of page

JUBILEUM VOORSTELLINGEN

 FEEST & VIERING

 WAREN GEWELDIG, TROTS OP AL ONZE DANSERS!

Een woordje van dank en van trots!

Afgelopen zondag 17 juni hebben we twee geweldig feestelijke voorstellingen gegeven in de Stadsschouwburg van Haarlem.​ Op een dag zijn er twee verschillende voorstellingen gegeven, met net iets meer dan 200 leerlingen. 

We zijn geweldig mega ontzettend trots op al onze leerlingen. Klein en groot deden mee, beginners en vergevorderd. Voor sommigen was het best wel even spannend, helemaal als het de eerste keer was! Maar ze waren goed voorbereid door hun docenten. Voor anderen, die meerdere lessen bij ons volgen, was het een hele prestatie om de vele haastverkledingen achter elkaar te doen en dan weer te stralen op het podium als een waar podium beest.

De trots van de leerlingen, de gezichten, de emoties, als ze na al dat harde oefenen en hun durf om op dat podium te staan klaar zijn. Dat is waar we het voor doen. Ze hebben een ervaring voor het leven erbij. Het is een geweldige prestatie en daar zijn wij geweldig trots op.

Wij willen ons team van docenten bedanken voor hun vele veeeeele uren die zij in de voorbereidingen hebben gestopt. Ook de meer dan 35 vrijwilligers en hulpouders ontzettend bedankt. Zonder jullie zou het onmogelijk zijn om de leerlingen deze ervaring mee te geven.

Liefs, 

Marina Caribe Koster & Mathilde Koster

FOTO"S

& dvd

Foto's zijn gemaakt door dansvader Robin. Komende weken worden de foto's aangevuld. Het zijn er nog al veel :).

De dvd's worden gemaakt door True View. Wil je graag nog een dvd bestellen dan kun je met True View contact opnemen. Tm eind juli kun je deze nog voor de prijs van E 23,- aanschaffen. Daarna is bestellen ook nog mogelijk maar wordt de dvd duurder omdat deze dan apart voor de nabestelling gemaakt moet worden.

Mail True View:

TRUEVIEW@QUICKNET.NL

Bestel formulier: DVD BESTELLEN

IETS VERLOREN OF GEVONDEN?

Ben je je balletschoenen, maillot, pakje, je jas of iets anders verloren tijdens de voorstelling? Laat het ons even weten, we hebben de gevonden voorwerpen allemaal meegenomen. Deze zijn op afspraak op te halen.

 

Check ook even of je niet per ongeluk iets van een ander hebt meegenomen. Er missen een aantal kledingsstukken die we helaas niet tussen onze gevonden voorwerpen hebben terug gevonden.

Je kan Mathilde bellen (023-201 40 90) op dinsdag t/m donderdag tussen 09:30 en 17:00 uur. Of even een mailtje sturen naar info@balletstudiokennemerland.nl .

bottom of page